25.01.2016 г., 19:55 ч.

Съвет 

  Поезия » Друга
267 0 0

За да простиш е нужно да си силен,
слабите, те само обещават,
простиш ли ти си окрилен,
не само с празни обещания.

Винаги избирай светлината
при все, че блъскат те добро и зло,
това е тест съдбовен за душата
и пример, за да се поучиш.

Не се стреми към идентичност,
добър бъди, това е всичко,
успееш ли и си обичен,
вече си достатъчно различен..

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??