21.01.2010 г., 11:50 ч.

Съвет 

  Поезия » Хумористична
489 0 5
(из цикъла „Вицове в рими”)

В коремната хирургия на клиника „Престиж”
на стаж изпратен беше млад доктор-специалист.
Директорът след месец извика го и: „Виж –
му каза – оценявам, че ти си напорист,

че смело оперираш и режеш със замах...”
„О, вярно ли?” „Но само – директорът му рече –
натискай по-полека със скалпела. Видях
след теб, че трета маса бракували сме вече.”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??