16.04.2018 г., 12:12 ч.

Съвет 

  Поезия » Гражданска
540 1 0

Съвет


Животът е чуден

и лесен,

като песен изпята

с вярна гама –

иначе се превръща

в жестока драма.

Да тръгнеш от нулата

в него не е грешно.

Важното е да вървиш

по пътя си безпогрешно!

Залитнеш ли – поспри се

на ближния опри се.

Сам изправи се,

слънцето с очи следи

и напред по пътя си върви.

Върви! Не спирай!

И нито крачка встрани

неправи, защото след това

много ще те боли!

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??