17.06.2008 г., 13:27 ч.

Съвет от сърце 

  Поезия » Друга
595 0 12

Аз още те обичам но не зная

заслужава ли си смелостта

все първа аз да те желая

че ти ще си раниш честта

 

Обичай силно без задръжки

че времето краде страстта

харесва ми когато дръзко

кипи във тебе любовта

 

Или красива с реверанс

и кошничка цветя-сюрприз

не си губи и този шанс

потребност любовта е - не каприз

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??