20.02.2014 г., 22:25 ч.

Съвет - "Скрити отражения" 

  Поезия
405 0 1

 

                   

                                             СЪВЕТ
        Само в брака жената може да се наслаждава на компанията на друг човек и едновременно - усещането за пълна самота.        
                                         Хелън Роулънд

 

                  Ти при съпруга си иди,

                  макар да ти е безразличен!

                  Той вкъщи сам седи.

                  Не знае колко си различна.

 

                  На него не му говори

                  за нещата ежедневни.

                  Нежна бъди ти дори

                  със словата си напевни.

 

                  Виждам пламъка че свети

                  в очите на раздяла.

                  Той едва ли ще се сети

                  какво тук си преживяла.

 

                  Душата ти все още стене

                  понесена от обещания.

                  Дръж се с него, както с мене!

                  Все горяща от желания...                                     
 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Такива сте вие, мъжете - като изгребете жената, я пращате обратно при мъжа й!
Предложения
: ??:??