Ти при съпруга си иди,
макар да ти е безразличен!
Той вкъщи сам седи.
Не знае колко си различна.
На него не му говори
за нещата ежедневни.
Нежна бъди ти дори
със словата си напевни.
Виждам пламъка че свети
в очите на раздяла.
Той едва ли ще се сети
какво тук си преживяла.
Душата ти все още стене
понесена от обещания.
Дръж се с него, както с мене!
Все горяща от желания...© Иван Иванов All rights reserved.