Градим живота си трудно ...
аз - земната, ти - от мечтите.
Делим си го до секунда ...
от основата до висините.
Трудни сме за партньори,
че емоцията ни е различна;
аз съм си в скептиз априори,
ти - оптимист неприличен.
В едно тяло са ни събрали ...
сигурно за благоприличие.
Но сърцето ни пази скрижали,
че Животът е за обичане.
© Калина калина Всички права запазени
сигурно за благоприличие.
Но сърцето ни пази скрижали,
че Животът е за обичане."