21.05.2015 г., 0:15 ч.  

Като птичка 

  Поезия » Бели стихове, Друга
486 0 0

Защо са тези низки страсти?

Нима душите ви са по-корави и от камък?

Невъзвращенци, там си останете

и на богатствата се насладете.

А талашитеният й ковчег -

над вас остава да виси като дамоклев меч.

Погребахме я вчера -

там при брат, баща и майка.

Двама бяхме във последния й път.

ИмАне тя си няма.

С едната гордост и достойнство си остана.

Не молеше. Не просеше.

 

Политна в небесата.

 

© Ава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??