И когато истината ти съзреш,
и когато твоят поглед се изясни,
любовта дали ще погребеш
или сълзите в красиви лъжи ще удавиш?
Дали ще кажеш, че било е чудо -
две съдби, слели се в една,
но пътищата коварни копки крият
и разделила ги съдбата зла.
Ще простиш ли всички катастрофи,
погубили мечти безброй?
Сила в мене ще събудиш ли
или на покой ще обречеш любовта?
Мислите, обсебени от друг,
почерват доверието в нас...
и вината някак липсва,
дори одеялата вече лъхат ми на студ.