14.02.2012 г., 11:26 ч.

Съзвучие 

  Поезия » Любовна
1691 1 36


Не стихва онзи пламък помежду ни,

съгрял ни с ласкави лъчи.

Докоснеш ли най-нежните ми струни,

мелодия ще зазвучи.

 

И не е нужно да ми казваш нещо -

ти пееш, както си мълчиш.

Отвъд словата може би се срещат

съзвучни - нашите души.

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??