Feb 14, 2012, 11:26 AM

Съзвучие 

  Poetry » Love
1695 1 36


Не стихва онзи пламък помежду ни,

съгрял ни с ласкави лъчи.

Докоснеш ли най-нежните ми струни,

мелодия ще зазвучи.

 

И не е нужно да ми казваш нещо -

ти пееш, както си мълчиш.

Отвъд словата може би се срещат

съзвучни - нашите души.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??