29.01.2015 г., 17:43 ч.

Тайна 

  Поезия » Друга
509 1 2

Тайна скрита е дълбоко,
впила се във мен като пиявица.
Да я изкрещя високо,
да връхлети като светкавица.

 

Дупка в мене се разраства,
и ме мъчи всеки ден,
не желая аз да страдам,
повече не искам да бъда наранен.

 

Ден след ден превързвам душевната си рана,
с алкохол и опиати притъпявам сетивата.
На малки парченца сърцето е разбито,
с много болка е попито.

 

Нов е денят, нов съм и аз,
че ще преодолея тази мъка, вярвам аз.
Раните ми заздравяват, щастието ми се завръща,
колелото се върти, на всеки всичко му се връща.

© Ердал Амедов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??