5.12.2015 г., 22:47 ч.

Тайна 7 

  Поезия » Друга
783 0 14

 

 

 

 

           

В нощта ми зимна мълния влетя.

Свистеше с виолетов ореол.

Погледна ме. Заекна. И се спря.

Изчезна бързо. Май ме взе за трол.

 

 

       

 

                  

 

 

   

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??