17.06.2020 г., 14:02 ч.

Тайната на вдъхновението 

  Поезия » Любовна
522 1 4

Летящата калинка на желанието…
изгладняло от чакане…
Хаосът в клетките… всичките…
когато пристигаш…
Ароматът на твоята вита…
мълчалива усмивка…
Неудържимият възторг на пръстите…
с топлото от мечтите…
Грейналият блясък…
в дълбокото на очите…
Светлината в полета…
на сбъднати импулси…
И пречистващият порив на сълзите…
Музика в душата…
Нежна и красива… Въздухът трепти...
И Космосът се разтваря…

                                              © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??