възраст
какво означава
брой лишения и страдания
или приятно изживени мигове
и кой я отчита
някакъв
от някого измислен
календар
дали абсурдно е
когато в поглед на дете
прозират грижи и тъга
а от очи
с бръчковидна мрежа оградени
лъха жажда за живот
прозира радост
от безвъзмездната любов
наоколо раздали
време
възраст
тайнствена верига
от вечността
© Ласка Александрова Всички права запазени
с обич, прелестна...