12.11.2009 г., 13:26 ч.

Така... 

  Поезия » Друга
597 0 4

11.11.2009

 

Така си ме искал...

Така съм те искала...

От лунния ти прах да вкуся...

Така си орисан...

Така съм орисана...

Сух хляб да ядем за закуска...

Така си ме чакал...

Така съм те чакала...

В нощи беззвездни на стария праг...

Така си останал...

Така съм останала...

Със спомени стари затрупани с прах...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??