27.04.2011 г., 10:29 ч.

Така 

  Поезия » Друга
458 0 0

 

 

 

 

 

Така.

 

Още е зима,

а дойде пролетта.

Как да разбирам тази тъга?

Както си искам, най-вероятно,

само не искам да се усили двукратно.

 

Защо ли не искам да пуша трева,

да пия желание изгубих така,

както забравяш дори да четеш,

всичко покри се със сивкава скреж.

 

27април2011

софия

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??