Apr 27, 2011, 10:29 AM

Така 

  Poetry » Other
464 0 0

 

 

 

 

 

Така.

 

Още е зима,

а дойде пролетта.

Как да разбирам тази тъга?

Както си искам, най-вероятно,

само не искам да се усили двукратно.

 

Защо ли не искам да пуша трева,

да пия желание изгубих така,

както забравяш дори да четеш,

всичко покри се със сивкава скреж.

 

27април2011

софия

 

 

 

 

 

© Братан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??