30.12.2010 г., 13:20 ч.

Така е 

  Поезия » Любовна
515 0 1

ти как искаш - не ми отговори
просто отново вратата затвори

е  така каза- "няма как"
и огънчето стъпка с крак

за Там "нямаш настроение"
и го казваш с отегчение

с едно "джиууу" и аз фиууу

ти ми казваш помисли
това означава чувствата си спри

спирам на чувствам почвам да обмислям...
на теб без мен ще ти е най-добре - веднага се замислям

всяка наша среща ти е огромно притеснение
а като махнеш настроение и усещам отегчение
си е направо затъмнение

вече всяко наше хоризонтално любовно изражение
е все по-далечно мигновение
а от последния си вадя мисловно заключение
че си го възприела като
досадно месечно задължение


много се разтворих та настинах
затварям се и "хапчета" ще пия
надявам се и аз да не е се пропия

така нито можеш да ме впечатлиш 
нито да ме задържиш
за кой пък имам се и аз
- бучка мас

© Набутан Дребнав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??