16.10.2014 г., 18:11 ч.

Така е 

  Поезия » Хумористична
379 0 0

                                     Така е

 

                             По-добре никой

                             отколкото, кой да е!


                                     Колегиално

                            

                            Нямаше как да го окаля,

                            но сняг бол...и го изпързаля!!!  

 

                                      Решение

 

                            Ако не може, а много ти се иска.

                            Значи - може!

                            Прости ми, Боже.

                                                          

 

                                         

                               

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??