1.08.2015 г., 20:01 ч.  

Така жадуван дъжд 

  Поезия » Любовна
756 1 7

Гърми...

и дъжд пречистващ се излива.

Полето пие дългочакана вода

 със  радост жадно я попива!

Поглеждам...

тъмното небе,

веселие душата ми облива,

до мене хубава жена,

чаровната усмивка не прикрива.

Нали...

след липса на любов

така горещи чувста ни заляха?!

Вървиме през годините та досега

и два живота в един се сляха.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??