Aug 1, 2015, 8:01 PM  

Така жадуван дъжд 

  Poetry » Love
755 1 7

Гърми...

и дъжд пречистващ се излива.

Полето пие дългочакана вода

 със  радост жадно я попива!

Поглеждам...

тъмното небе,

веселие душата ми облива,

до мене хубава жена,

чаровната усмивка не прикрива.

Нали...

след липса на любов

така горещи чувста ни заляха?!

Вървиме през годините та досега

и два живота в един се сляха.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??