25.01.2009 г., 22:33 ч.  

Импресия 

  Поезия » Друга
777 0 27

Сутрешна роса сребрее

по листа и по треви.

Боже, как ми се живее!

Моя ден благослови.

 

Да съм жива, да съм здрава,

да ме водят сто мечти...

Колко време ми остава,

знаеш само Ти!

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??