17.11.2009 г., 19:29 ч.

Така направих аз 

  Поезия » Любовна
410 0 1

Ако искаш да бъдеш щастлив,

намери своята истинска любов -

човека на живота си намери.

Дай му цялата любов,

на която способен си.

Така направих аз.

Сега съм най-щастливият човек,

съществувал на света.                                                                                                                                         

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??