17.03.2014 г., 9:46 ч.  

Така не ти простих... 

  Поезия » Друга
997 0 6

Така не ти простих за тишината,  

с която ме научи да живея.  

Уютно бе ми долу на земята –  

наместо горе с птиците да пея…

 

Така не ти простих за самотата,

с която ме остави да умирам.  

Вечер само късно в празнотата –  

се научих рани да събирам…

 

Така не ти простих и за лъжите,  

които ме превърнаха в лъжкиня.  

Душата ми облякоха сълзите –  

захвърлена сама насред пустиня…

 

Така не ти простих за тишината,

боядисала сърцето ми във синьо…

 

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??