10.07.2010 г., 23:33 ч.

Така те вдишах 

  Поезия
699 0 8

Taка те вдишах със сърцето,
напълних камерите от любов със теб,
в предсърдията влях от дишането
на щастието си в моя словоред.
Дълбоко те задържах в себе си.
Не исках да те издишам вън.
Останала без въздух във гърдите си,
разбрах, че си останал в мен.
Така във утрото сега се будя
със твоя дъх, опил света ми.
Прости ми, но не мога да забравя
по вените ти как пулсира обичта ти.
И как очите ти пробляскваха с искрата,
с която ме заливаше със светлина,
която караше ме да се чувствам жива,
красива и обичана жена.
Така те дишам  още във гръдта си
със щастието, че твоя съм била.
Ако съдбата пак ни срещне,
отново ще си мойта светлина.
И аз отново твоя пак ще бъда,
какво, че времето към пропасти влече.
Щом любовта била завинаги остава,
тя в моите вени пак пулсира и тече.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??