10.04.2008 г., 11:55 ч.

Такава съм 

  Поезия » Друга
851 1 2

Такава съм - спонтанна.

Хоби ми е на червено да пресичам.

Искрена съм. Всеотдайна.

Принцип ми е силно да обичам.

 

Такава съм - безгрешна.

Познавам се, не ме е срам от нищо.

Решителна съм. И уверена.

Сама си вземам онова, което искам.

 

Такава съм - различна.

Не се побирам в ничии стандарти.

Истинска съм. Непривична.

От никого и никога не бягам.

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??