21.07.2019 г., 16:41 ч.  

Такава съм 

  Поезия » Философска
812 1 1

Тиха песен съм, събудена от здрача

Понесена от лъч в утринна роса

Дойдох да те прегърна и заплача

Сълзите ми са дар за обичта!

 

Заморена съм, но следвам те, не спирам

И моят смях е устремен към теб

Люляна в спомени заспивам

Такава съм, неутешима в грях!

 

Не ме търси в древно заклинание

От билка ме родиха ветровете

Пречупена от звездно разстояние

Закриляна на лудите от стиховете!

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??