21.01.2005 г., 16:40 ч.

Такава винаги оставам 

  Поезия
1018 0 0
Не ме сравнявай
със отминала любов.
Целувай ме сега,
люби ме.
Жадувай ме такава,
каквато винаги оставам.
Не ми разказвай
за отминали лета.
Обичам те и друго не желая.
Не ми разказвай,
нека да не зная...
Не ме сравнявай
със отминал спомен.
Аз друга съм
и такава винаги била съм.

© Силвето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??