Jan 21, 2005, 4:40 PM

Такава винаги оставам 

  Poetry
1025 0 0
Не ме сравнявай
със отминала любов.
Целувай ме сега,
люби ме.
Жадувай ме такава,
каквато винаги оставам.
Не ми разказвай
за отминали лета.
Обичам те и друго не желая.
Не ми разказвай,
нека да не зная...
Не ме сравнявай
със отминал спомен.
Аз друга съм
и такава винаги била съм.

© Силвето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??