няма никой да ме заобича
вероятно съм такова момиче
дето тича почти невротично
и препуска, пропускайки всичко
кой обича такова момиче
на разхвърляна стая прилича
ветрове вместо дрехи облича
подир себе си всичко повлича
© Йоанна Борисова Всички права запазени