May 26, 2016, 4:15 PM

Такова момиче 

  Poetry » Love, Phylosophy
512 1 5

няма никой да ме заобича
вероятно съм такова момиче
дето тича почти невротично
и препуска, пропускайки всичко

 

кой обича такова момиче
на разхвърляна стая прилича
ветрове вместо дрехи облича
подир себе си всичко повлича

© Йоанна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??