19.11.2016 г., 13:22 ч.

Такъв съм 

  Поезия » Авторска песен
638 0 6

 ТАКЪВ СЪМ

 

О, аз разбирам, няма справедливост!..

Насилието вечно е на власт!..

И злото вечно ще остане живо…

И винаги ще чака своя час..

 

Макар нещата му да са различни,

но същността, на злото е една…

И битките със него са епични…

И няма незасегната страна!..

 

О, има зло и в моята Родина…

Но хората къде ли не са зли.

С мълчание, не мога да отмина

и от това мен много ме боли...

 

Аз винаги от него се смущавам!..

И винаги от него ме е страх…

Аз винаги срещу му ще заставам…

Такъв съм бил….Такъв и останàх!...

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??