15.02.2009 г., 14:24 ч.

Там 

  Поезия » Любовна
542 0 2
 

Там

 

Обичах те лудо, наистина, аз

не можех да мигна даже за час.

 

Исках всичко пред

 теб да призная,

но ти не изчака до края.

 

Любовта си щях да ти дам

и да бъда със тебе навсякъде - там.

Там - във зло и добро,

там - във огън и дъжд,

там - във мир и във бран,

но там си останах аз неразбран.

А ти изхвръкна от мен,

сякаш вятър те духна

и останах ази сломен,

който на пътя замръкна.

 

 

 

 

                                                                      Кирил Кирилов

                                                                        06.04.2006 г.

 

© Кирил Кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??