16.04.2016 г., 22:43 ч.

Там 

  Поезия » Любовна
523 0 0

Искам да живея на облак,

за да гледам нощем ярките звезди,

а денем заедно със слънцето да си играем на сенки.

 

Искам да живея на облак,

за да започвам деня си призори

и да се топля с лъчите на утрото...и ти до мен бъди!

 

Искам да живеем на облак,

за да сме там - в човешките мечти...само аз и ти!

© С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??