12.12.2017 г., 13:08 ч.

Там 

  Поезия » Любовна
528 2 10

Помня, бяхме само двама

горе в Люлин планина,

там над Бонсови поляни

в заскрежената гора.

 

Там пътеката бе стръмна

често давах ти ръка,

там понечих да прегърна

силно твоята снага.

 

Там в изсъхналата шума

с теб съзряхме кукуряк,

там ти казах само дума

насред зимния сумрак.

 

Там погледнах те в очите

и с пресъхнала уста,

казах ти, че те Обичам!

там над гъстата мъгла.

 

Там ти сведе само поглед

и с протегната ръка,

ме придърпа в твойто ложе

горе в Люлин планина!

© Yuri Yovev Всички права запазени

Юри Йивев

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??