Dec 12, 2017, 1:08 PM

Там 

  Poetry » Love
531 2 10

Помня, бяхме само двама

горе в Люлин планина,

там над Бонсови поляни

в заскрежената гора.

 

Там пътеката бе стръмна

често давах ти ръка,

там понечих да прегърна

силно твоята снага.

 

Там в изсъхналата шума

с теб съзряхме кукуряк,

там ти казах само дума

насред зимния сумрак.

 

Там погледнах те в очите

и с пресъхнала уста,

казах ти, че те Обичам!

там над гъстата мъгла.

 

Там ти сведе само поглед

и с протегната ръка,

ме придърпа в твойто ложе

горе в Люлин планина!

© Yuri Yovev All rights reserved.

Юри Йивев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??