1.05.2019 г., 10:52 ч.  

Там 

  Поезия » Друга
247 1 3

Там... където вишните цъфтят,

където пролетта не знае край.. 

Където сивите врабчета

прелитат над черниците...

Където тревата е винаги зелена...

Където слънцето винаги свети...

Там където съм щастлив!

Където съм аз...

Където пътят е лек,

осеян с маргаритки...

Където тичам срещу вятъра

с боси крака

с разчорлена коса...

И дишам... Дишам полята...

Там...

Там.

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??