23.02.2012 г., 9:44 ч.

Там, където с живота се срещам 

  Поезия » Друга
409 0 0

                          ТАМ, КЪДЕТО С ЖИВОТА СЕ СРЕЩАМ

 

Там, където с живота се срещам

и вятър песента ми пей,

сред волност позната гореща

виждам деня озарен.

 

Разсъблечен, той е пред мене,

тръгнал на път да върви.

Пея, дишам, обичам, живея,

той, животът, с мене върви.

 

С воля и вяра песента му разчупвам,

премахвам прегради на път извървян.

Търся облака слънчев и буден -

като ден озарен в мен да гори!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??