9.03.2013 г., 14:11 ч.

Там някъде е моята душа 

  Поезия » Друга
1410 2 8

 

Там някъде е моята душа

Пътечката си искам да застеля
с най-свежите, най-дъхави цветя – 
свободни да преминете по нея,
под сини и под ведри небеса.

Разсича тя поляните зелени,
усоите на гордия Балкан,

но тихичко нашепва и за мене,
за пътя ми – по нея извървян.


Подмамят ли ви пролетни успехи,
заслушайте се – музика звучи.
Из просеките дъхави и меки,
разпръснал съм ви слънчеви лъчи.

Вълшебна многоцветност ще постеля
от цялата неземна красота,
но стъпвайте внимателно по нея –
там някъде е моята душа.

 


© Росен Гъдев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??