В Созопол, там където слънцето изгрява...
и първите лъчи сърцето галят.
В Созопол, там където морето винаги е синьо...
и бризът вечно млад остава.
В Созопол, където любовта роди се...
и чайки я възпяват.
В Созопол, там на плажа...там душата ми танцува.
© Nelim Всички права запазени