вдъхновено от:
"На ъгъла" (Ивана59)
прозвънва песен на авлига
искристо е в очите ти кафеви
и във косите ти разсъмва
там... в утрото
след ъгъла
с букет лъчи от дъхав вятър
и топли шепи обич
чака те... към теб пристъпва:
„Здравей, Любов... Остани...”
© Дора Павлова Всички права запазени
!!!