Jul 13, 2008, 8:42 PM

Там... в утрото 

  Poetry
670 0 19

вдъхновено от:

"На ъгъла"  (Ивана59)

 

прозвънва песен на авлига
искристо е в очите ти кафеви
и във косите ти разсъмва
там... в утрото
след ъгъла
с букет лъчи от дъхав вятър
и топли шепи обич
чака те... към теб пристъпва: 
„Здравей, Любов... Остани...”

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??