12.12.2014 г., 21:29 ч.

Танц 

  Поезия
799 0 9

Танцувам дните си, примижали от щастие.

Танцувам ги, дори да ходят по стъкла.

 

Теснеят думите от маски на метафори -

несмели полуистини в реалността.

 

Неизмерима е широтата на ритъма в стъпките.

И е ликуване танцът, с пулс на любов-свобода.

© Силвия Райчева Сеймира Дони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??