Танцувай с мен, носи ме...
С прегръдка, като
копринен шал обгърни ме.
Притисни ме така,
че с всяка брънка да усетя
твоята силна ръка.
Нежността ти да проникне ,
в мен за да продължа
своя път напред, но без теб.
© Светлана Димитрова Всички права запазени