Oct 20, 2005, 5:29 PM

Танц 

  Poetry
940 0 0

Танцувай с мен, носи ме...

С прегръдка, като

копринен шал обгърни ме.

Притисни ме така,

че с всяка брънка да усетя

твоята силна ръка.

Нежността ти да проникне ,

в мен за да продължа

своя път напред, но без теб.

 

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??