15.09.2009 г., 21:54 ч.

Танц ли е? 

  Поезия » Друга
426 0 3

Две напред, една назад -
докосваш длан, след миг
отдръпната...
Посрещаш поглед -
жарък плам,
след него пепел
съхнеща...
Прегръщаш тяло -
пристан тих,
пропусната въздишка -
отново сам, като пребит
в център на вихрушка.
И пак напред,
докосваш длан,
посрещаш поглед, тяло
усмивка нежна, плам -
усещане за цялост.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??