Танц с непознат
Малко момиче и мъж
танцуват на музика нежна.
Това стана веднъж
в една сутрин снежна.
Този танц с непознат
аз не ща да забравя -
в моя еднообразен свят
той следа завинаги оставя.
Този жест на един учител
остана във мене,
като един спомен
за отминало време.
© Александра Иванова Всички права запазени