Sep 28, 2008, 12:54 PM

Танц с непознат 

  Poetry » Other
699 0 3

Танц с непознат

 

Малко момиче и мъж

танцуват на музика нежна.

Това стана веднъж

в една сутрин снежна.

 

Този танц с непознат

аз не ща да забравя - 

в моя еднообразен свят

той следа завинаги оставя.

 

Този жест на един учител

остана във мене,

като един спомен

за отминало време.

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??