3.03.2007 г., 0:02 ч.

Танцувам....... 

  Поезия
493 0 3
Танцувам с мечтите - 
цигулка отнася ме.
Дали Паганини говори на мен?
Гласът ти оттеква - твоята песен
ме мами, привлича...
Смутена погледнах в очите ти -
чувствата свои видях.
Намръщен замислено
(неканени мисли
пораждат в мен страх).
Сърцето ти чувам
да бие забързано -
тоз ритъм владее и мен.
И знам, че всичко това е
измислено - мечти и илюзии.
Денят пак е студен.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??